Gjestebok

Her på nettsiden har vi en egen gjestebok for alle som ønsker å sende en liten hilsen til bandet. Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten.

Det er få ting som er mer koselig enn å lese alle de flotte meldingene i gjesteboken. Her er det mye positivt å glede seg over.

Send en hilsen

Fansen betyr utrolig mye for Onkel Tuka. Det virker ikke som det er grenser for hvor mye fint som skrives i gjesteboken. Bandet blir alltid veldig glade for å se alle disse fine ordene. Vi vil derfor oppfordre alle til å sende en liten hilsen gjennom gjesteboken. Vi kan forsikre om at det som skrives blir lest av alle medlemmene i bandet. Vi er stadig innom for å se hva som skrives.

Stor inspirasjon

I tillegg er gjesteboken en stor inspirasjon for bandet. Alle de flotte tilbakemeldingene gjør det enda mer fristende å lage ny musikk. Det er lett å kvitte seg med en hver kreativ sperre når man tenker på alle de støttende menneskene over hele landet. Man glemmer raskt en hver motgang når man får høre så mange positive ting. Når bandet er på turne så kan det være harde dager med mye arbeid. I lengden så tar dette på selv for de mest engasjerte musikerne. Da er det herlig å lese hva som blir skrevet her på nettsiden. Det varmer virkelig, og gjør at det blir enklere å fortsette med det harde arbeidet. Alle som bidrar til dette fortjener en stor takk.

Sjikane

På tross av alle de positive tilbakemeldingene, så sender det at noen skriver ting som ikke hører hjemme i offentligheten. Dette kan være ren sjikane eller promotering av ekstreme synspunkter. Denne typen bidrag ønsker vi ikke i vår gjestebok. Derfor vil denne typen innlegg bli fjernet av administrator. Onkel Tuka er opptatt av at man skriver på en respektfull måte, og ikke sprer hat mot andre mennesker. Derfor vil vi oppfordre alle til å tenke seg om, og ikke publisere denne typen kommentarer i vår gjestebok. Da blir opplevelsen mye bedre for alle som bruker gjesteboken og nettsiden.

Konkrete henvendelser

Gjesteboken er stedet for korte meldinger til bandet. Det er samtidig verdt å nevne at dette ikke er stedet for konkrete henvendelser og spørsmål. Tidligere har vi sett at noen har misforstått dette, og blant annet forsøkt å booke Onkel Tuka til konserter gjennom gjesteboken. Vi vil presisere at dette ikke er riktig kanal for denne typen henvendelser. For mer informasjon om hvordan man tar kontakt for konkrete forespørsler så kan man se på kontaktsiden her på dette nettstedet.

Gjesteboken er heldigvis flittig brukt til positive kommentarer. Onkel Tuka er svært glade for at så mange tar seg tid til å sende en hilsen. Dette skaper mye glede for alle medlemmene i bandet. Gjesteboken er en fantastisk kanal som skaper tettere bånd mellom Onkel Tuka og fansen.