Kontakt Onkel Tuka

Onkel Tuka ønsker alltid å være tilgjengelige for både pressen, arrangører, fans og alle andre som ønsker kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ønsker du å få kontakt med bandet? Det er flere måter man kan gjøre dette på. Vi har derfor laget en liten oversikt som gjør det enklere å nå frem med en henvendelse.

Booking av Onkel Tuka

Arrangører som ønsker å invitere Onkel Tuka til en spillejobb kan ta kontakt med bandet sin manager. Da vil man umiddelbart komme i dialog med riktig person. Manageren kan svare på alle spørsmål, og gjøre avtaler på vegne av bandet. Ta derfor kontakt for en rask tilbakemelding på din forespørsel.

Tilbakemeldinger

Onkel Tuka tar gjerne imot tilbakemeldinger på både musikken og andre ting rundt virksomheten. Vi er opptatt av utvikle oss, og bli bedre på alle områder. Derfor blir vi like glade for konstruktiv kritikk som skryt. Her er det høy takhøyde, og det er bare å gi beskjed om hva som er bra og dårlig. Send gjerne en e-post med din tilbakemelding.

Fans

Onkel Tuka får mye fanpost fra hele Norge. Det er alltid positivt med denne typen tilbakemeldinger fra fansen. Bandet tar gjerne i mot både brev og e-post fra de som ønsker å få kontakt. Det er fritt frem for alle som ønsker å si noe til medlemmene av Onkel Tuka. Vi ber likevel om forståelse for at bandet ikke har mulighet til å svare på alle de henvendelsene som kommer. Brevmengden er så stor at dette ikke er realistisk. Likevel forsøker vi å svare så mange som mulig.

Religiøse organisasjoner

Den religiøse plattformen vil alltid være sentral for Onkel Tuka. Vi ønsker å ha løpende kontakt med kristne organsisasjoner i Norge. Bandet er positive til forskjellige former for samarbeid rundt å promotere et kristent budskap. Dette er noe vi brenner for, og ønsker å prioritere.Det er mulig å ta kontakt både på e-post og direkte på telefon. Vi vil forsøke å svare raskt på alle slike henvendelser.

Presse

Onkel Tuka stiller gjerne til intervju med både riksmedia og de lokale mediene. Vi ønsker å være synlige og nå ut til publikum. Derfor strekker vi oss langt for å tilfredstille pressen, og stiller opp på det vi har muligheten til å være med på. Onkel Tuka har en egen pressekontakt som organiserer denne delen av vår virksomhet. Journalister oppfordres til å ta kontakt med vedkommende for og sette opp en avtale om intervju. Samme person kan være behjelpelig med akkreditering til våre konserter. Pressekontakten er tilgjengelig for forespørsler på både telefon og e-post.

Andre henvendelser

De som ikke faller inn under disse kategoriene kan ta kontakt med manageren til Onkel Tuka. Etter mange år er vi vant til alle typer henvendelser. Det er ingen spørsmål som er hverken for store eller for små.

Onkel Tuka er opptatt av å holde kontakten med både fansen og andre aktører. Vi gjør vårt beste for å svare på så mye som mulig.