Presse

Onkel Tuka stiller opp for pressen til en hver tid. Bandet er opptatt av å være synlige i både små og store medier.

Onkel Tuka er et band som skaper mye oppmerksomhet rundt seg selv og sitt budskap. Derfor er det naturlig at bandet blir mye omtalt i pressen. I den forbindelse vil vi komme med litt mer informasjon rundt hva bandet ønsker å stille opp på, og hvordan man kan ta kontakt.

Akkreditering

Onkel Tuka ønsker alltid pressen velkommen til bandet sine konserter. Det er imidlertid viktig at alle får akkreditering på forhånd slik at alt sette i system. Vi ber derfor om at journalister og fotografer tar kontakt med bandet sin pressekontakt for registrering. Vedkommende kan treffes både på telefon og e-post. Vi vil oppfordre til å oppgi all informasjon når man sender inn forespørselen. Det man trenger er navn på journalister og fotografer, samt hvilken medieorganisasjon som sender disse personene. I tillegg bør man oppgi om man har andre spesielle behov som krever tilrettelegging under arrangementet.

Forespørsler om intervju

Onkel Tuka er alltid positive til å stille til intervju med alle typer medier. Bandet har samtidig en ganske omfattende timeplan, og det er viktig at man sender en forespørsel i god tid. I forbindelse med konserter vil det være aktuelt med korte intervjuer rett etter showet. Dette kan være spesielt aktuelt for lokalaviser og andre medier på det aktuelle stedet. Da vil hver journalist få rundt 10 minutter med bandet. For mer forespørsler om intervju så er det bare å forhøre seg med pressekontakten til Onkel Tuka.

Deltakelse i TV-program

Onkel Tuka stiller gjerne opp i forskjellige program på TV. Det er imidlertid viktig at disse programmene ikke er i strid med bandets grunnverdier. Onkel Tuka er et kristent band, og ønsker å promotere de verdiene som passer med et kristent livssyn. Siden bandet ofte er på turne, så er det viktig at denne typen forespørsler sendes lenge i forveien. Dette gjelder spesielt om det er snakk om en tidkrevende deltakelse.

Andre henvendelser

Onkel Tuka er villig til å vurdere alle typer henvendelser fra pressen. Det er derfor fritt frem for å sende andre typer forespørsler enn det som er omtalt her på siden. Bandet forsøker å strekke seg langt for å tilfredstille de ønskene som media har. Forhåpentligvis kan vi komme til en ordning som er gunstig for alle parter.

Godt forhold til media

Bandet har gjennom mange år utviklet et godt forhold til pressen. Onkel Tuka er opptatt av å være så tilgjengelig som mulig. Derfor vil bandet i de fleste tilfeller si ja til invitasjoner fra norsk presse. Dette er noe man ønsker å fortsette med i fremtiden. Onkel Tuka håper på et godt samarbeid i den kommende tiden.

Ta gjerne kontakt for å få svar på andre spørsmål i forbindelse med pressearbeidet til Onkel Tuka. Bandet er åpne for alle typer forespørsler, og svarer raskt på hva som er mulig å være med på. Tilgjengelighet overfor pressen er et sentralt mål for bandet.