Spillejobber

Onkel Tuka er stadig på turne, og spiller konserter over hele landet. Fansen kan glede seg til å se et band som leverer varene hver eneste gang.

Det er ingenting Onkel Tuka liker bedre enn å stå på scenen foran et begeistret publikum. Denne nære kontakten med fansen er en stor inpirasjon for hele bandet.

På turne

Onkel Tuka er for tiden på turne, og skal reise rundt i hele landet. På konsertene får du høre spennende låter fra Geriljagospel og tidligere utgivelser. Onkel Tuka er et band som liker å yte 100 prosent hver eneste gang. Det er bare å glede seg til til neste konsert!

På vår nettside finner du en oversikt over alle spillesteder som foreløpig et satt opp. Om du ikke finner et konsertlokale i nærheten så er det ingen grunn til å fortvile. Vi jobber stadig med å sette opp nye konserter, og vil oppdatere nettsiden med informasjon om kommende arrangementer. Onkel Tuka er alltid klare for nye spillejobber som bandet får tilbud om.

Religiøse arrangementer

Onkel Tuka er et kristent band som er opptatt av å promotere den kristne tro. Derfor er det svært aktuelt å delta på forskjellige typer religiøse arrangementer i regi av kristne menigheter. Dette kan være et godt alternativ til den mer tradisjonelle kristne musikken. Onkel Tuka kan levere fantastisk country og bluegrass med et hjertevarmende kristent budskap.

Booking

Onkel Tuka vil gjerne gjøre flere spillejobber i nærmeste fremtid. Ved forespørsler om dette så er det bare å ta kontakt med manager for bandet. Da vil vi innlede en dialog om tidspunkt, pris og gjennomføring. Bandet er opptatt av fleksibilitet, og vi vil gjøre alt vi kan for å tilfredstille behovene til arrangøren. Ved denne typen arrangementer vil bandet være ekstra velvillige overfor menigheten. Dette er noe alle i bandene brenner for, og et spesielt viktig satsningsfelt.

Raider

Bandet baserer seg på en folkelig og kristen tilnærming. Det vil derfor ikke bli stilt noen urimelige krav i forhold til raider og andre aspekter ved arrangementene. Vi er kjent med at andre band i Norge dessverre gir et negativt inntrykk på dette området. Onkel Tuka ønsker ikke å bidra til en slik trend. Likevel er det viktig at bandet har tilgang til riktig mat og drikke under sine konserter. Vi håper at alle arrangører er bevisst på sitt ansvar i forhold til dette. Da ligger alt til rette for at bandet skal ha overskudd til å yte enda mer under spillejobben. Det er bare å ta kontakt med manager om man har flere spørsmål rundt dette i forkant av et arrangement.

Lang erfaring

Onkel Tuka har lang erfaring med å opptre foran mange typer publikum. Guttene har turnert over hele landet i en årrekke, og vet hva som skal til for å lage et fantastisk show. Som arrangør kan du føle deg trygg på at bandet kommer til å levere. Onkel Tuka har oppnådd stor anerkjennelse for sine opptredener gjennom årene.
Onkel Tuka er et aktivt live-band som alltid er på jakt etter nye spillejobber. Bandet er attraktivt over hele landet, og har et variert publikum.